Trots op mijn cover modellen!

cover modellen

10

Afgelopen juni stonden mijn jongens in de spotlights, ze mochten op de foto voor de Vettt zomerspecial. Niet zomaar op de foto, nee, het ging om dé coverfoto. De covershoot vond plaats in familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Lizet Beek, die alle covers voor Vettt (platform voor Twentse ouders) heeft gefotografeerd, maakte de foto’s en Pico mode uit Enschede leende ons de stoere kleding. Een super spannende middag vond ik het… 

De covershoot op de Waarbeek

Bodhi had er niet zo heel veel zin aan en vond alles eng. Hierdoor vielen de bootjes, de eendjes en de zweefmolen af. Terwijl initieel de coverfoto gemaakt zou worden in de zweefmolen, helaas pindakaas voor dit leuke idee! Gelukkig was de draaimolen niet eng en ook de vliegtuigjes waren, in de ogen van mijn bang aangelegde peuter, redelijk save. Toch kwam zijn prachtige lach niet echt op gang, terwijl zijn grote broer Ravi op elke foto met een prachtige smile staat. Gelukkig is Lizet gewend aan het werken met bange, boze, vieze of verdrietige kinderen en hielp het personeel van de Waarbeek ook een handje mee om een glimlach op het gezicht van Bodhi te toveren, wat uiteindelijk gelukkig zeker 3 keer lukte! 

Cover modellen in de dop

Ik was zichtbaar opgelucht toen Lizet, na een dik uur, aangaf dat er zeker één, maar misschien ook wel twee of drie goede coverfoto’s tussen zaten. Bodhi was er echt klaar mee en Ravi stond te trappelen om met vriendinnetje Pippa (die ook mee was) in de andere attracties te gaan. De vliegtuigjes en de draaimolen waren namelijk best saai voor kleuters van bijna 6 😉 De jongens moesten zich van mij, na deze mededeling, wel meteen even omkleden. Op de hartstikke dure korte broek van Ravi zaten al bruine sporen van viezige vliegtuig- en draaimolen zitjes, oeps! De drie kids werden na hun tomeloze inzet verwend met een vrolijke lolly en blikje Fristi. Lizet maakte nog een paar familie kiekjes en hierna pakten we de boel snel in. We sloten af met een rondje in de oudste stalen achtbaan ter wereld, altijd leuk! Zelfs Bodhi durfde mee en kroop heel dicht tegen mij aan.

waarbeek-vetttWandecoratie vol emoties

Lizet stuurde de foto’s gelukkig al snel op en wat waren ze mooi! Ze maakt vaak gebruik van scherpte-diepte, dat maakt een foto nog interessanter. Ook de kleuren zijn zo mooi levendig, terwijl het weer niet echt mee zat! Geen zon te bekennen, maar dit blijkt voor een fotoshoot perfect te zijn! Blij was ik dus, maar ik niet alleen; ik zag de gezichten van trotse opa’s en oma’s al voor me. Ik bestelde meteen twee afdrukken op aluminium bij Saal Digital. Voor de jarige opa André en voor onszelf natuurlijk. Ook liet ik enkele foto’s afdrukken op fotopapier en deze lijstte ik in voor de andere trotse opa en oma’s, die er heel blij mee waren. We hebben al eerder een foto, van Bodhi en mij, laten afdrukken op aluminium (Alu-Dibond), 40 x 60 cm, supergroot! Ik was dus bekend met de goede kwaliteit van de wanddecoratie van Saal en wist zeker dat ze mooi bij elkaar zouden passen. De foto’s zijn me enorm dierbaar, daar ben ik Lizet Beek en Yvette Bosch (van Vettt) heel erg dankbaar voor. 

Ik ben zo’n belachelijk trotse mama en kijk elke dag met een glimlach naar deze dierbare foto’s aan onze muur.

wanddecoratie-saal-digitaal

Vettt

Ik blog nu zo’n anderhalf jaar voor Vettt. Ik blog over leuke uitjes in Twente, maar geef ook creatieve of huishoudelijke tips. Vergelijkbaar met de content op MamaZijn, maar dan toch iets minder persoonlijk en gericht aan Twentse ouders. Ik geniet van het schrijven en kan mijn creatieve vrijheid er helemaal in kwijt. Superleuk vind ik het dan ook dat ‘we’ specials uitbrengen. Werken bij een magazine is namelijk een meisjesdroom van me! Dus toen ik de kans kreeg om mee te werken aan de Vettt specials, die 4 keer per jaar uitkomen, deed ik direct een vreugde sprongetje en nog steeds. Want afgelopen maand kwam de special voor de 5e keer uit. De zomerspecial zit vol met inspiratie om een fantastische zomer in en om Twente te hebben. Ik mocht dit seizoen meewerken aan twee leuke artikelen en ik leende natuurlijk mijn jongens uit voor de cover! Nieuwsgierig geworden? Download hem hier. 

Volg je mij al op Instagram?

Saal-Digitaal-Waarbeek
10